Om oss

En detektivbyrå med passion och erfarenhet

Välkommen till en detektivbyrå med passion för spaning och spårning. Hos oss arbetar endast passionerade personer som brinner för detektivarbetet, oavsett om det utförs digitalt eller fysiskt. På det sättet kan vi alltid överträffa våra kunders förväntningar, både när det handlar om service och slutresultat.

Hos oss arbetar personer med bakgrund i ett flertal branscher, bland annat myndigheter, privat säkerhetssektor, skådespelare och journalister. Det ger oss möjligheten att skräddarsydda lösningar för att lösa olika problemställningar.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av detektivbranschen. Vi åtar oss uppdrag från såväl privatpersoner som företag och offentlig sektor. Vår personal har genomgått detektivutbildning och har ofta en bakgrund inom säkerhetsbranschen, exempelvis polis eller IT. Vi använder oss av avancerad utrustning för att garantera ett professionellt resultat.

Självfallet erbjuder vi våra klienter 100 % sekretess och diskretion. Om du önskar går det även bra att vara anonym. Tveka inte att kontakta oss för kostnadsfri konsultation.

privatdetektiv i stockholm

Vi utför de flesta tjänster du förväntar dig av en privatdetektiv